Architect voor scholen

Staat u voor de dankbare taak een architect voor scholen te vinden voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zoekt u wellicht een architect die alle ruimte biedt voor ideeën en creatieve inbreng vanuit uw organisatie. Een architectenbureau wellicht, die uw onderwijsvisie kan vertalen in een fris en eigentijds schoolgebouw. Een architect voor scholen, die uw school helpt concurrerend te zijn in uitstraling en duurzaamheid. Met Van den Berg Architecten heeft u deze gevonden. Wij geloven dat een plan succesvol wordt als er wordt samengewerkt. Zo werken wij met opdrachtgevers door heel Nederland, om de best mogelijke leeromgeving te creëren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op Afsprakenplanner

Uw visie

Als architect voor scholen zijn wij erg benieuwd naar uw visie op waar een schoolgebouw aan moet voldoen. We hebben inmiddels aan vele nieuwbouw- en renovatieprojecten voor scholen bijgedragen. Elke opdrachtgever heeft een unieke visie, net een andere invalshoek en vaak verfrissende creatieve ideeën. Dat is voor ons erg leerzaam. Wij zijn ervan overtuigd, dat onderwijs beter wordt door concurrentie. We zien dat scholen het beste onderwijsmateriaal en eigentijdse lesmethodes adapteren, om voor te blijven op concullega’s. Uw architect voor scholen kan u helpen uw concurrentiepositie verder te versterken. Na het nieuwbouw- of renovatieproject zal uw schoolgebouw naadloos aansluit bij uw onderwijsvisie. Daarbij houden we elementen die voor een unieke uitstraling zorgen intact.

architect scholen

Onze werkwijze

Neemt u ons in de arm als architect voor scholen, dan gaan we voortvarend te werk. Het project begint bij het initiatief. We definiëren samen met u de achterliggende behoefte. Hebben we het project vormgegeven en zijn alle randvoorwaarden duidelijk, dan volgt de interactieve ontwerpfase. De inbreng van u als gebruiker en expert is daarbij onmisbaar. Onze architect Marnix zegt het treffend: “We zijn pas tevreden als alle ideeën tot één harmonieus geheel zijn samengebracht. Dat is onze ontwerphouding.” Zijn alle betrokkenen tevreden met het ontwerp, dan zetten wij de uitvoering in gang. Als architect voor scholen zit onze taak erop, maar wij gaan een stapje verder. Bij de uitvoering blijven we betrokken als toezichthouder en directievoerder. En dan komt het moment: de grote (her)opening! Wanneer uw schoolgebouw een tijdje in gebruik is geweest, evalueren we graag wat er aan leer- en verbeterpunten naar voren komen.

Bekijk onze projecten

Uw architect voor scholen inschakelen

Kunt u zich vinden in onze werkwijze en visie, en wilt u ons als architect voor scholen inschakelen? Wij kijken uit naar de uitdaging om de belangen van alle betrokkenen te implementeren in het ontwerp van uw schoolgebouw. Wij geloven in samenwerking. U ook? Dan spreken we u graag! Neem contact met ons op, dan komen we samen tot een haalbaar plan.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op