Duurzaamheid

De bouwsector is een milieubelastende sector. En hoe langer de processen duren, hoe meer energie dat kost. Daarom gaan wij altijd zorgvuldig en duurzaam om met het ontwerpproces. We zorgen ervoor dat alle obstakels en knelpunten al in het voortraject uit de weg zijn geruimd. Daarnaast betekent duurzaamheid voor ons nadenken over gebouwen die zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Door efficiƫnt gebruik te maken van beschikbare ruimten en onderdelen. Flexibiliteit zorgt voor een gebouw dat zich kan aanpassen aan een toekomstige vraag.

01

Rentmeesterschap

We streven naar duurzame projecten vanuit het besef dat we een verantwoordelijkheid hebben om goed voor elkaar en goed voor de aarde te zorgen.

02

Verspilling tegengaan

Als architect kunnen we dat doen door een plek beter en mooier in te vullen dan we die hebben aangetroffen met zo min mogelijk verspilling van tijd, energie en grondstoffen.

03

Circulariteit

In onze ontwerpen gunnen we oude materialen een nieuw leven. Tegelijk maken we hergebruik in de toekomst makkelijker, via materialenpaspoorten en slimme bouwmethodes.

04

Energiezuinigheid

Door na te denken over slimme gebouwvormen en oriƫntaties, voorkomen we energieverlies en laten we daglicht binnen. Hoe compacter het ontwerp, hoe minder energie er uiteindelijk nodig is.

05

Oog voor de toekomst

Tijdens het ontwerpen denken wij al na hoe ruimtes hergebruikt kunnen worden als de bestemming ooit verandert. Zo faciliteren we hergebruik van bestaande ruimte.

  • 01. Rentmeesterschap
  • 02. Verspilling tegengaan
  • 03. Circulariteit
  • 04. Energiezuinigheid
  • 05. Oog voor de toekomst

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op