Architect

Bent u op zoek naar een goede architect? Dan bent u bij het architectenbureau van de Van den Berg Architecten aan het juiste adres. Bij ons werken verschillende architecten met veel kennis en ervaring in het vak. De architect van Van den Berg Architecten kenmerkt zich door de creativiteit. Ideeën worden door onze mensen zelf bedacht. Hierbij houden onze bouwkundigen altijd rekening met de ideeën van anderen. Zo kan er een creatief ontwerp op tafel komen dat vanuit meerdere invalshoeken is bekeken en beoordeeld. Kwaliteit en innovativiteit kunnen wij als architect hierdoor waarborgen.

Onze architect benut de kracht van samenwerking

Tegenwoordig zijn er bij een ontwerp- en bouwproces veel partijen (zoals een architect en aannemer) betrokken. Iedere partij is verantwoordelijk voor een deel van de opdracht. Als architect focussen wij ons uiteraard op het vlak waar onze kwaliteiten liggen. Daarnaast vervullen wij bij veel projecten de rol van regisseur van het ontwerpproces. Dit kunnen onze architecten uitstekend uitvoeren dankzij geschikte hulpmiddelen. Bij de volledige facilitatie van de bouwopgave ondersteunt BIM ons hierin zeer goed. Wij noemen dit ook wel virtueel bouwen. Als regisseur zorgt onze architect ervoor dat alle losse componenten verbonden worden tot één geheel. Deze verbindende houding zorgt voor een hoge klanttevredenheid onder onze opdrachtgevers. De Van den Berg Groep is daardoor de betrouwbare partner als u op zoek bent naar een goede architect – ook in de zorg (waaronder ziekenhuizen), woningbouw en het onderwijs.

De architect met een eigen en effectieve werkwijze

In de afgelopen jaren heeft iedere architect bij de Van den Berg Groep veel specialistische kennis opgebouwd. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze architect precies weet wat een opdrachtgever – waaronder ook uit de zorg (o.a. ziekenhuizen), woningbouw of het onderwijs – nodig heeft op het gebied van architectuur. Dit kunnen zij bereiken door voortdurend de dialoog aan te gaan. De betrokken opdrachtgevers, de bewoners of eindgebruikers en alle andere betrokkenen worden in het ontwerpproces betrokken. Zo kan er een ontwerp op tafel komen die naar de wensen en behoeften van alle betrokkenen is gemaakt. De architect van de Van den Berg Groep noemt dit ook wel het interactieve ontwerpproces.

Harmonieus geheel

Onze expertise ligt onder andere bij Renovatie & Restauratie, utiliteit en Zorg & Welzijn. Daarnaast kunt u ons inschakelen als architect voor woningbouw, scholen of gebouwen in de zorg, waaronder ziekenhuizen. Wij vinden het belangrijk om de ideeën van anderen in een project te verwezenlijken. Samen met de expertise van de Van den Berg Groep belooft dit een mooi ontwerpproces te worden. Wij zijn pas tevreden als alle ideeën tot één harmonieus geheel zijn samengebracht.

De architect voor scholen

Bent u nog op zoek naar een architect voor scholen? Ook dan kunt u Van den Berg Groep inschakelen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag verder met bijvoorbeeld het restaureren van een schoolgebouw. Van den Berg Groep is bekend met de specifieke eisen voor schoolgebouwen. Wist u bijvoorbeeld al dat licht in een klaslokaal ook effect heeft op de prestaties van leerlingen? Bij het ontwerp houden wij altijd rekening met deze eisen. Oftewel, als architect voor scholen halen wij het beste uit een schoolgebouw.

Architect voor de zorg

De wereld van de zorg verandert continu. De arbeidsmarkt verandert. De regels worden vanuit de overheid aangepast. Een architect, die gebouwen voor de zorg ontwikkelt, moet hier rekening mee houden. Zo doen wij er bij Van den Berg Architecten alles aan om bij te dragen aan een meer efficiënte manier van werken. Zo kunt u met minder personeel dezelfde kwaliteit bieden. Om dit voor elkaar te krijgen, neemt de architect u – en uw medewerkers in de zorg – mee in het proces. Zo is uw gebouw op alle situaties voorbereid.

Architect inschakelen? Bel of mail ons gerust

Wilt u een architect van de Van den Berg Architecten inschakelen? Goede keuze! Ons specialistische team van architecten staat voor u klaar. Wij helpen u ook graag op het gebied van Restauratie en subsidie (BRIM) en herbestemming. Wij werken vanuit verschillende vestigingen door heel Nederland en Duitsland. Onze architectenkantoren staan in IJsselmuiden, Houten, Amsterdam en Düsseldorf. Op deze manier kunnen wij u in Zwolle of andere verschillende regio’s uitstekend helpen. Voor vragen of het inschakelen van een architect kunt u ons bellen op 088 600 67 40 of mailen via info@vandenbergarchitecten.nl.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op