Architect in Houten

Van den Berg Architecten is al sinds 1989 actief als architect in Houten. Onze architecten onderscheiden zich op het gebied van samenwerking en creativiteit. Wij vinden het belangrijk dat alle ontwerpen worden benaderd vanuit diverse invalshoeken. Zo bundelen we onze eigen ideeën met de ideeën van anderen en maken wij gebruik van innovatieve hulpmiddelen, waaronder BIM. Want creativiteit ontstaat pas wanneer je de ideeën van anderen kunt bundelen in de opgave. Dát is ons vak.

Neem gerust contact met ons op

 

Alle componenten samen laten komen in één geheel

Van den Berg Architecten faciliteert als architect in Houten de bouwopgave van A tot Z. Uiteraard focussen wij ons tijdens het ontwerp- en bouwproces op de architectuur. Binnen het complexe samenspel van ontwerp en afstemming, vervullen wij een regisserende rol. Onze architecten zorgen er tijdens dit proces voor dat alle losse componenten samenkomen in één geheel. Dat is belangrijk, omdat er tijdens het ontwerp- en bouwproces veel partijen zijn betrokken. Bij de volledige facilitatie van de bouwopgave, worden onze architecten ondersteund door BIM. Meer informatie over BIM vindt u hier.
architect houten

De verbindende houding van onze architect in Houten

Als architect in Houten gaan wij de dialoog aan met de betrokken opdrachtgevers, eindgebruikers of bewoners. Dit noemen we het interactief ontwerpproces. Deze verbindende houding zorgt voor hoge klanttevredenheid onder onze opdrachtgevers. Daarnaast leveren wij op deze manier altijd een ontwerp op maat.

De specialismen van onze architecten in Houten

Onze specialisten zijn ambitieus, jong en enthousiast. Zij hebben ervaring op het gebied van wonen, zorg en welzijn, onderwijs en utiliteit. Daarnaast zijn zij ook specialisten op het gebied van renovatie, restauratie of herbestemming van monumentale panden. Onze architecten werken samen in één team, met ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en specialisme.

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op

Wilt u Van den Berg Architecten als architect in Houten inschakelen? Ons architectenbureau is gevestigd aan Het Spoor 100 in Houten. Wij zijn bereikbaar op 088 600 67 40 of per e-mail via info@vandenbergarchitecten.nl. Neem voor meer informatie of het inschakelen van een Van den Berg Groep architect in Houten gerust contact met ons op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op