Digitalisering en samenwerking in de bouw – Kandinsky College Nijmegen

De nieuwbouw en renovatie van het Kandinsky College in Nijmegen, een project dat momenteel in de laatste fase wordt afgerond, is een goed voorbeeld van hoe digitalisering en verbeterde samenwerking de bouwsector veranderen. Het project is ontworpen door Jaap van Es van Van den Berg Architecten. Karin van der Zwaag van Zwaag Interieur heeft het interieur ontworpen. Bert Meijerink vervult vanuit ons bureau de rol van projectleider, wat essentieel is voor het coördineren van alle betrokken partijen en het verzekeren van een vlotte voortgang van het project.

Een video, gemaakt door Rotsbouw, laat zien hoe technologieën zoals Building Information Modeling (BIM) en platforms zoals Trimble Connect het werk efficiënter maken. Trimble Connect helpt bij het beheren van digitale modellen en het uitwisselen van bestanden, wat de communicatie tussen alle betrokkenen verbetert.

Construsoft en Rotsbouw bezochten de bouwplaats om met verschillende mensen te praten, zoals Christian Wolterink, Joost Jansen, Ben Toebes en Bert Meijerink. Deze gesprekken laten zien hoe digitalisering en samenwerking de bouwsector veranderen en benadrukken het belang van innovatie.

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op