Architect Zwolle

De regio Zwolle is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Om die groei aan te kunnen en door te zetten, zijn veel nieuwe woningen, scholen en zorginstellingen nodig. Bij een grote bouwopgave is het belangrijk om zorgvuldig en respectvol met de schaarse ruimte en de kwaliteit van de bestaande omgeving om te gaan. Gelukkig kan Van den Berg Architecten nabij Zwolle u verder helpen. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen én ontwerpen van woningen, scholen en zorginstellingen in de Hanzestad. Benieuwd geworden naar onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op

Sterk in samenwerken

In de huidige tijd is samenwerking onontbeerlijk. Er zijn namelijk steeds meer partijen bij uw ontwerp- en bouwprocessen betrokken. Als architect in Zwolle kunnen wij u van dienst zijn als regisseur van het ontwerpproces. Ons doel is alle betrokken partijen met elkaar te verbinden. Daarvoor werken we met ons unieke interactieve ontwerpproces in voortdurende dialoog net zo lang totdat de best passende oplossing is gevonden. Daarbij visualiseren we iedere stap in het ontwerpproces en wordt uw nieuwe pand stap voor stap alvast virtueel in BIM gebouwd. Met behulp van Virtual Reality kunnen alle betrokkenen het ontwerpproces volgen en meebeleven. Dat zorgt voor groot draagvlak en daarmee voor een soepele en vlotte procedures. Als architect in de regio Zwolle ontwerpen we ruimte. Ruimte voor wonen, werken, leren en verzorgen. Maar bovenal bieden we elkaar ruimte voor inbreng van alle betrokken partijen. Dat is de basis van ons unieke interactieve ontwerpproces. Van den Berg Architecten: geeft ruimte!

architect zwolle

Jarenlange ervaring met architectuur in Zwolle

Een gebouw is onderdeel van de grotere omgeving. De twee moeten bij elkaar passen. Van den Berg Architecten gaat met veel respect om met de bestaande context. In onze visie willen we een plek altijd beter achter laten dan we die hebben aangetroffen. Het is daarom altijd verstandig om een architect in te schakelen die bekend is met Zwolle. Gelukkig hebben wij bij Van den Berg Architecten al jarenlang ervaring in de hoofdstad van Overijssel. Onze architect in Zwolle ontwerpt en bouwt panden die de cultuur en gedachtegoed van de blauwvingers ademen. Zo hebben we het oudste monument van Zwolle op de Melkmarkt compleet gerestaureerd met respect voor het verleden en geschikt gemaakt voor een nieuwe functie.

Schakel nu een architect nabij Zwolle in!

Het ontwerp- en bouwproces besteedt u natuurlijk het liefste uit aan een professional. Een plan is immers pas echt waardevol als het werkelijk gerealiseerd wordt. Van den Berg Architecten nabij Zwolle heeft oog voor realisme. Uw kostbare tijd, geld en organisatie van het proces is bij ons in goede handen. Neem daarom vandaag nog contact op met Van den Berg Architecten. Op slechts een kwartiertje rijden van Zwolle bent u van harte welkom op ons kantoor in Ijsselmuiden (Kampen). U vindt ons ook op een centrale locatie in het midden van het land in Houten. Voor een goede relatie vinden wij het belangrijk dat we met korte lijntjes communiceren. We zijn vanuit deze locatie dus altijd dicht in de buurt. Dus: heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Bel gerust naar 088 600 67 40 of stuur een bericht naar info@vandenbergarchitecten.nl. Welke architect neemt u in Zwolle in de arm?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op