Even voorstellen: Bert Meijerink

Bert Meijerink is ons team komen versterken als senior projectleider. Tijd voor een kennismaking. “Het belangrijkste is dat gebruikers blij zijn met een gebouw. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Bert, wat is jouw achtergrond?
“Ik heb het grootste deel van mijn werkzame leven bij architectenbureaus gewerkt en ben ook achttien jaar eigenaar geweest van een architectenbureau. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met bouwmanagement en als projectleider.”

Wat is jouw visie op een goed ontwerp?
“Het belangrijkste is dat gebruikers blij zijn met een gebouw. Functionaliteit moet hand in hand gaan met een architectonisch hoogwaardig ontwerp. Als senior projectleider is het mijn taak om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de architect technisch en procesmatig uitvoerbaar is. In die hoedanigheid zal ik ook geregeld contact hebben met opdrachtgevers, met name als een project in de fase van het Definitief Ontwerp komt en de nadruk verschuift van het ontwerpen van het gebouw naar de technische uitwerking.”

Waarom heb je voor Van den Berg Architecten gekozen?
“Omdat het een goed gestructureerd bedrijf is met veel kennis. Ook de aandacht voor duurzaamheid tijdens het ontwerpproces spreekt me aan. Als projectleider kan ik daar ook een bijdrage aan leveren. Indien van toepassing, ga ik bijvoorbeeld in gesprek met installatieadviseurs over het toepassen van duurzame installaties, zoals zonnepanelen of een duurzaam groendak, en het hergebruik van materialen.”

Wat is jouw takenpakket?
“Als senior projectleider heb ik een breed takenpakket, variërend van het aansturen van modelleurs tot de aanvraag van de omgevingsvergunning. Ook ga ik in de uitvoering een stukje directievoering doen om ervoor te zorgen dat een ontwerp wordt uitgevoerd zoals het is bedoeld. Ik ben blij dat ik in deze omgeving als senior projectleider mag helpen om projecten goed uit te denken, te detailleren en de juiste keuzes te maken. Met als belangrijkste doel: een mooi eindresultaat waar gebruikers blij mee zijn.”

“Het belangrijkste is dat gebruikers blij zijn met een gebouw. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Bert Meijerink | Senior Projectleider

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op