Architect in IJsselmuiden

In de Overijsselse plaats IJsselmuiden is het heerlijk wonen en werken. Van boerderijwoningen tot wooncomplexen en van winkelpanden tot grote bedrijfshallen, alles is er aanwezig. Heeft u plannen voor nieuwbouw of renovatie en zoekt u hiervoor een architect in IJsselmuiden? Bij Van den Berg Architecten uit IJsselmuiden en Houten hebben we ruime ervaring in het ontwerpen van woningen, scholen en zorginstellingen. We zorgen voor functionele ontwerpen waarbij er alle ruimte is voor inbreng van de klant en betrokken partijen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan een afspraak

Onze expertise

Bij Van den Berg Architecten uit IJsselmuiden werken we vanuit een brede expertise. Een blik op onze projectpagina laat u zien in welke branches wij actief zijn. Als architect in IJsselmuiden kunnen we ook voor u ruimte creëren op het gebied van:

  • Leren: breng uw toekomstgerichte onderwijsvisie in de praktijk in een fris en duurzaam schoolgebouw.
  • Werken: we denken mee over de locatie, de uitstraling en indeling van uw kantoor- of bedrijfsgebouw. Uw pand als visitekaartje en duurzame investering voor de toekomst.
  • Zorgen: we helpen u meebewegen met het veranderende zorglandschap. We nemen uw medewerkers graag mee in het ontwerpproces van uw zorgvastgoed. Als architect in de zorg zijn we actief van IJsselmuiden tot Suriname.
  • Wonen: kom tegemoet aan eigentijdse woonwensen van bv. kleine gezinnen en een- of tweepersoonshuishoudens. Wij hebben ervaringen met het ontwerpen van luxe vrijstaande woningen maar ook betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huur- en koopwoningen voor elke doelgroep.
  • Behouden: monumenten en historische gebouwen hebben regelmatig onderhoud en restauratie nodig. Uw architect uit IJsselmuiden zorgt voor behoud van uw monumenten.
  • Recreëren: hotels, theaters en cultuurcentra; onze architecten duiken graag in de belevingswereld van uw gasten om uw recreatievastgoed te realiseren.

Duurzaamheid in de bouwsector

Bedrijven, particulieren en overheden zien steeds meer het belang van duurzaamheid. De bouwsector staat bekend als milieubelastende sector. Schakelt u ons in als architect in IJsselmuiden, dan heeft u aan ons een partner die meedenkt over energiebesparende oplossingen en manieren om het meeste uit uw vastgoed te halen met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. Tijd, energie en grondstoffen zetten we zo efficiënt mogelijk in. Circulariteit vinden wij belangrijk; we geven oude materialen een nieuw leven en maken hergebruik in de toekomst makkelijker. Ook denken we bestaande gebouwen om naar een nieuwe bestemming. Zoekt u een architect in IJsselmuiden die u helpt uw duurzame doelstellingen te realiseren, neem dan contact op met Van den Berg Architecten

Uw architect in IJsselmuiden inschakelen

Wanneer u ons benadert als architect in IJsselmuiden, laten we u kennismaken met ons interactieve ontwerpproces. Er is in iedere fase alle ruimte voor uw inbreng. Het doel is dat we uw gebouw afstemmen op uw wensen en die van de eindgebruiker. Ook schakelen we moeiteloos met alle partijen die bij het bouwproces zijn betrokken. We werken met het Building Information Model (BIM), waar alle informatie bij elkaar komt die nodig is om een project uit te kunnen voeren. Hoe kunnen we voor u ruimte creëren als architect in IJsselmuiden? Neem contact op of plan een afspraak in via de afsprakenplanner. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op