Architect voor de particulier

Een eigen huis ontwerpen

Welkom bij Van den Berg Architecten, waar geluk, verbinding, vertrouwen en ruimte de kern vormen van onze creaties. Als particulier met dromen over uw eigen woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Laten we uw droomhuis tot leven brengen. Maak nu een afspraak via onze afsprakenplanner:

Plan een afspraak

1

Modern-landelijke villa

Bij aanvang van het traject had de opdrachtgever een duidelijk beeld van de te realiseren villa: een levensloopbestendige woning met een modern-landelijk karakter. De voorzijde is in het ontwerp bewust wat meer gesloten, zodat er vanuit de straatkant geen directe inkijk is in de woning. Aan de achterzijde opent de villa zich door middel van grote raampartijen richting de prachtige buitenomgeving en het weidse uitzicht.

Bekijk project

2

Hedendaagse villa met landelijke details

Het ontwerp is voorzien van een strakke belijning, wit stucwerk, sfeer verhogende bakstenen, houten gevelbekleding en een rieten kap. Aan de binnenzijde zijn de zichtlijnen helder, een open plattegrond en een grote connectie met de tuin en de landelijke omgeving.

Bekijk project

3

Moderne villa in de polder

Zorgvuldigheid bij de technische detaillering is voor ons erg belangrijk geweest, het moderne abstracte beeld vertalen in bouwkundige details die het beeld ondersteunen. De functionaliteit heeft zich vertaald in een heldere plattegrond, op de begane grond een grote leefruimte die zich met veel glas opent naar de polder. Op de verdieping de slaapkamers met ook daar het thema uitzicht.

Bekijk project

  • 1. Modern-landelijke villa
  • 2. Hedendaagse villa met landelijke details
  • 3. Moderne villa in de polder

Architect

Onze architecten omarmen de nieuwste technieken om uw droomhuis te ontwerpen. Met behulp van Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) nemen we u mee op een virtuele reis door uw toekomstige woning nog voordat de eerste steen is gelegd. Dit betekent dat u elk hoekje, elke ruimte en elk detail kunt ervaren alsof u er al woont.

Naar projecten

 

"De bewoners voelen zich thuis in hun nieuwe huis, dat is wat wij met ons werk willen bereiken. Maatwerk dat past bij de mens en bij de omgeving."

Martijn Linde | Architect

Aan welke kosten moet ik denken? Bereken dit eenvoudig via onze investeringstool.

Zijn mijn wensen in balans met het budget dat ik gereserveerd heb? En hoe krijg ik hier een idee van als er nog geen ontwerp ligt? Er zijn allerlei ontwikkelingen die de bouwkosten beïnvloeden zoals energieprijzen, inflatie, personeelstekorten, de woningnood, beschikbaarheid van grondstoffen en bouwmaterialen. Allemaal zaken die invloed hebben. Wat wij als architect daarbij kunnen betekenen, is u op een transparante wijze helpen aan een eerste idee van het investeringsbedrag. Onze online investeringstool op basis van open data geeft een actuele indicatie. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek om te helpen zekerheid te krijgen in de initiatieffase. U bent van harte welkom.

01

Vul hier de kosten van de grond in

Grondkosten:
02

Vul hier de bruto oppervlakte van het gebouw in

Oppervlakte gebouw:
03

Kies het type gebouw:

04

Selecteer type woning

05

Kies de af te nemen diensten

06

Download hier uw PDF voor een indicatie van uw investeringskosten.


Wilt u naar aanleiding van deze berekening meer weten?
Neem contact met ons op
  • 01. Grondkosten
  • 02. Oppervlakte
  • 03. Type gebouw
  • 04. Specificeer
  • 05. Kies diensten
  • 06. Download PDF

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op