Architect voor de bedrijfseigenaar

Het visitekaartje van uw onderneming.

Een kantoor of bedrijfsgebouw moet een fijne plek zijn om te werken en elkaar te ontmoeten. Met een prettig binnenklimaat, energiezuinig en passend bij de manier waarop u en uw medewerkers graag werken. Daarnaast is het gebouw uiteraard ook het visitekaartje van uw onderneming, voor uw opdrachtgevers, leveranciers en nieuwe collega’s. Wij denken graag mee over de locatie, de uitstraling en indeling en zorgen ervoor dat uw pand geen kostenpost is, maar een duurzame investering voor de toekomst.
Maak nu een afspraak via onze afsprakenplanner:

Plan een afspraak

1

VEBE Genemuiden

Met in totaal 90.000 m2 productiegebouwen en 2.800 m2 aan kantoor biedt het volop ruimte aan de productie van tapijt voor de (automotive) industrie en diverse kantooractiviteiten. De dynamische gevel van de nieuwe kantoorruimte van VEBE doet door de verschillende witte panelen denken aan de structuur van biezenmatten; de historische voorloper van de huidige tapijtproductie.

Bekijk project

2

Porta Futurum Kampen

De opdrachtgever heeft het nieuwe gebouw Porta Futurum genoemd, poort naar de toekomst, wat aangeeft dat Van der Sluis met het gebouw klaar en voorbereid is op de toekomst! Het kantoor dat op de hoek van de productiehal is gesitueerd is ook letterlijk een poort. Het kantoor op de verdieping steekt als een balk door een hoog gat. Dit is een verwijzing naar de stalen balken die in de productiehal worden verwerkt en het geeft het gebouw een hoge attentiewaarde.

Bekijk project

3

Wegstation Zwolle

Het nieuwe wegensteunpunt van Rijkswaterstaat in Zwolle functioneert naast servicepunt voor strooiwagens ook als opslag van strooizout. Als inspiratie voor dit wegstation dienden de boerderijen zoals die in de omgeving van Zwolle te vinden zijn. Het dak bestaat uit een constructie van gelamineerde houten spanten waarop witte Eternit golfplaten zijn aangebracht. De wandafwerking is voor een groot gedeelte van platen polycarbonaat, een transparante kunststof.

Bekijk project

  • 1. VEBE Genemuiden
  • 2. Porta Futurum Kampen
  • 3. Wegstation Zwolle

Architect

Onze architecten omarmen de nieuwste technieken om uw kantoor of bedrijfsgebouw te ontwerpen. Met behulp van Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) nemen we u mee op een virtuele reis door uw toekomstige huisvesting nog voordat de eerste steen is gelegd. Dit betekent dat u elk hoekje, elke ruimte en elk detail kunt ervaren alsof het al gebouwd is.

Naar projecten

 

"Dat de nieuwe bedrijfshuisvesting een waar visitekaartje moet worden is de meerwaarde die wij als architecten willen geven."

Lucien Hamerpagt - Architect

Wat zijn de investeringskosten van mijn project?

Zijn mijn wensen in balans met het budget dat ik gereserveerd heb? En hoe krijg ik hier een idee van als er nog geen ontwerp ligt? Er zijn allerlei ontwikkelingen die de bouwkosten beïnvloeden zoals energieprijzen, inflatie, personeelstekorten, de woningnood, beschikbaarheid van grondstoffen en bouwmaterialen. Allemaal zaken die invloed hebben. Wat wij als architect daarbij kunnen betekenen, is u op een transparante wijze helpen aan een eerste idee van het investeringsbedrag. Onze online investeringstool op basis van open data geeft een actuele indicatie. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek om te helpen zekerheid te krijgen in de initiatieffase. U bent van harte welkom.

01

Vul hier de kosten van de grond in

Grondkosten:
02

Vul hier de bruto oppervlakte van het gebouw in

Oppervlakte gebouw:
03

Kies het type gebouw:

04

Selecteer type woning

05

Kies de af te nemen diensten

06

Download hier uw PDF voor een indicatie van uw investeringskosten.


Wilt u naar aanleiding van deze berekening meer weten?
Neem contact met ons op
  • 01. Grondkosten
  • 02. Oppervlakte
  • 03. Type gebouw
  • 04. Specificeer
  • 05. Kies diensten
  • 06. Download PDF

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op