Vacature architect (locatie Houten)

Ben jij creatief en realistisch, ambitieus en gedreven en ben je toe aan een volgende stap in je carrière als architect? Dan krijg je bij ons alle kans om verder te ontwikkelen en zelf een relevant netwerk op te bouwen. Ons idee is dat je als zelfstandig architect projecten kunt initiëren, acquireren, ontwerpen en in teamverband verder uit te werken tot een realistisch en haalbaar plan. We werken altijd in ontwerpteams met meerdere disciplines om zo samen te sparren en projecten te realiseren waar we trots op zijn.

 

Je komt dan bij een groeiend bureau te werken met een interessante portefeuille met brede ervaring en expertise in zorg-, onderwijs-, en woningbouwprojecten. In Houten werken onze architecten vanuit ons kantoor aan Het Spoor 100 onder leiding van Dick van de Merwe vooral aan onderwijs-, zorg- en woningbouwprojecten. Onze manier van werken is om altijd in dialoog met betrokken gebruikers tot het meest passende plan te komen. We noemen dat ons interactief ontwerpproces: als architect moet je uiteraard creatief zijn, maar om de belangen van alle betrokkenen in te bedden in het ontwerp, moet je nog vele malen creatiever zijn. Zie je dat als uitdaging? Dan hebben we plek voor jou!

 

We streven naar duurzame projecten vanuit het besef dat we een verantwoordelijkheid hebben om goed voor elkaar en de aarde te zorgen. Als architect kunnen we dat doen door een plek beter en mooier in te vullen dan we die hebben aangetroffen met zo min mogelijk verspilling van tijd, energie en grondstoffen. Daarom werken we binnen ons bureau met professioneel gereedschap van Autodesk en Adobe, zoals Revit, Autocad, Enscape, Photoshop en Indesign.

 

Reacties:

Heb je een passie voor architectuur en wil je je graag in de praktijk verder ontwikkelen? Mail dan je motivatie met cv naar hrm@vandenberggroep.nl of bel/app naar Dick van de Merwe op 06-53235647! Meer informatie kun je vinden op www.vandenbergarchitecten.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op