Vacature BIM modelleur m/v (locatie Houten en IJsselmuiden)

Ben jij bouwkundig opgeleid, handig met Autodesk Revit en heb je brede belangstelling voor BIM, VR en allerlei nieuwe 3D technologieën? Dan krijg je bij ons alle kans om verder te ontwikkelen. Ons idee is dat je als BIM modelleur samenwerkt met onze architecten en projectleiders om een project in teamverband verder uit te werken in 3D BIM tot een realistisch en haalbaar plan. We werken altijd in ontwerpteams met meerdere disciplines om zo samen te sparren en projecten te realiseren waar we trots op zijn.

 

Je komt dan bij een groeiend bureau te werken met een interessante portefeuille met brede ervaring en expertise in zorg-, onderwijs-, en woningbouwprojecten. We werken binnen ons bureau met professioneel gereedschap van Autodesk (Revit, BIM360, Autocad), Enscape en Adobe (Photoshop, Indesign).

 

Reacties:

Heb je een passie voor architectuur en wil je je graag in de praktijk verder ontwikkelen? Mail dan je motivatie met cv naar hrm@vandenberggroep.nl of bel/app naar Dick van de Merwe op 06-53235647! Meer informatie kun je vinden op www.vandenbergarchitecten.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op