Vacature medior architect (locatie IJsselmuiden)

Ben jij werkzaam als architect en heb jij een passie voor maatschappelijke projecten? Ben je creatief, realistisch, ambitieus, gedreven en mis je in je huidige functie de ruimte om zowel creatief als commercieel verder te groeien en jezelf te ontplooien? Bij ons krijg je de unieke kans om samen te werken met echte experts op het gebied van maatschappelijke projecten.

Bij het ontwerpen van een school of zorggebouw zoeken onze architecten altijd naar verbinding. Naar de juiste relaties tussen ruimtes onderling én belangrijker nog, verbinding tussen mensen. Een school of zorggebouw is een levend geheel. Er wordt geleerd, gespeeld, ontspannen én gewerkt. Ieder individu, docent, leerling of andere gebruiker, heeft daarbij eigen belangen. Het is belangrijk om al deze wensen en behoeftes samen te laten komen.

Tenders zijn een wezenlijk onderdeel van ons werk, vooral bij onderwijsprojecten. Dit vraagt snelheid, energie en onder hoge druk samenwerken. In korte tijd bedenken we met elkaar iets moois en werken we een realistisch en haalbaar plan uit. We werken altijd in ontwerpteams met meerdere disciplines om zo samen te sparren en projecten te realiseren waar we trots op zijn.

Het is belangrijk dat je jouw idee kunt overbrengen en delen met anderen om het team en de opdrachtgever enthousiast te maken en te inspireren. Krijg jij energie van het schrijven van een visie tekst of een plan van aanpak en het geven van een sprankelende presentatie? Dan komen we graag met je in contact!

Je komt te werken bij een groeiend bureau met een interessante portefeuille en brede ervaring en expertise in onderwijs-, zorg-, restauratie-, en woningbouwprojecten. Onze manier van werken is om -altijd in dialoog- met betrokken gebruikers tot het meest passende plan te komen. We noemen dat ons interactieve ontwerpproces: als architect moet je uiteraard creatief zijn, maar om de belangen van alle betrokkenen in te passen in het ontwerp, moet je nog vele malen creatiever zijn.

We streven naar duurzame projecten vanuit het besef dat we een verantwoordelijkheid hebben om goed voor elkaar en de aarde te zorgen. Als architecten kunnen we dat doen door een plek beter en mooier in te vullen dan we die hebben aangetroffen met zo min mogelijk verspilling van tijd, energie en grondstoffen. Daarom werken we binnen ons bureau met professioneel gereedschap van Autodesk en Adobe, zoals Revit, Autocad, Enscape, Photoshop en Indesign.

 

Reacties:

Heb je een passie voor onderwijsprojecten en wil je je graag in de praktijk verder ontwikkelen? Mail dan je motivatie met cv naar hrm@vandenberggroep.nl of bel/app naar Dick van de Merwe op 06-53235647. Meer informatie kun je vinden op www.vandenbergarchitecten.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op