Stedenbouw

Op zoek naar experts op het gebied van stedenbouw? Van den Berg Architecten heeft de specialisten voor u in huis. Straten. Stadsdelen. Nieuwbouwwijken. Wij maken de plannen voor de ontwikkeling en inrichting. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met verkeerstechnische, economische en bestuurlijke beperkingen en overige randvoorwaarden. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ontwerp voor landelijke of stedelijke gebieden

Het idee is geboren: u wilt een nieuw plan ontwikkelen voor landelijke of stedelijke gebieden. Onze experts kunnen u daarbij helpen. Wij ontwerpen voor beide soorten gebieden en dat op diverse schaalniveaus. Onze opdrachtgevers voor stedenbouw komen uit verschillende sectoren. Overheden, ontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particulieren.

Haalbare plannen ontwikkelen

De inhoud van een plan is cruciaal voor een goede uitvoering. Dat geldt voor stedenbouw des te meer. Onze specialisten houden zich dan ook bezig met het ontwikkelen van haalbare plannen. Plannen die rekening houden met uw ambities, maar die wel logisch, praktisch en functioneel zijn. Ze moeten niet alleen landschappelijk en stedenbouwkundig inpasbaar zijn, maar ook op het gebied van marktwaarde en rendement.

Advisering stedenbouw

Bij stedenbouw komt veel informatie kijken. Die moet te allen tijde actueel en betrouwbaar zijn. Wij zoeken uit welke omgevingsinformatie al beschikbaar is en combineren dit in een duidelijk rapport. Hierin behandelen wij de locatiekeuze, haalbaarheid, alternatieven en de realisatie. Zo heeft u snel inzicht in de mogelijkheden voor uw project. Bij Van den Berg Architecten hebben wij voor deze dienst vele soorten klanten in ons portfolio. Denk aan gemeenten, retailers en vastgoedpartijen.

Stedenbouw met Van den Berg Architecten

Al sinds de oprichting in 1967 speelt Van den Berg Groep in op vragen binnen de markt. Ketenintegratie. 3D en 4D BIM. Duurzaamheid. Interactief ontwerpen. Al deze onderwerpen staan vandaag de dag hoog op onze agenda. Daarnaast bieden wij binnen ons bedrijf alle disciplines van het bouwproces aan. Zo houden wij ons – naast stedenbouw – ook bezig met advisering, architectuur en bouwkunde. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze eerdere projecten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op